header background image

CYNIC BAR – BĀRS AR HULIGĀNA GARU

Ja meklējat unikālu kokteiļbāru pieredzi, pašā Rīgas centrā jau kādu laiku atrodas “Cynic Bar”. Tie, kuri jau ir šeit viesojušies, zinās, ka bāram piemīt īpašs raksturs, kas nelīdzinās nevienam citam.

Pārkāpjot “Cynic Bar” slieksnim, sajutīsiet brīvības auru, kas apvieno huligānisku raksturu ar radošu un izsmalcinātu dzērienu kultūru pēc labākajām tradīcijām. Atrodoties šeit, varat būt droši, ka jūs sagaida brīva un nepiespiesta atmosfēra, bet tai pat laikā līdz niansēm ir padomāts par kokteiļkarti un draudzīgu apkalpošanu.

absolut cynic1

absolut cynic2

absolut cynic3

Atrodoties pirmajā stāvā, uzreiz ieraudzīsiet grafiti zīmējumus uz sienām un video spēļu automātu, kur var uzspēlēt veco labo “Fighting” vai “Pinball” spēli, – tā būs piemērota izklaide, kamēr turpat gaidāt taksi uz mājām. Dodoties tālāk uz otro stāvu, pirmais, ko pamanīsiet ir plašums. Šis noteikti nav mazais, tipiskais bārs Vecrīgas pagrabā, bet gan vērienīgas telpas, kur vietas pietiks jebkurai draugu kompānijai un ballītei. Piektdienās un sestdienās “Cynic Bar” viesojas arī DJ, tāpēc ja vēlies ne tikai ērti iekārtoties dīvānā un malkot dzērienu, bet arī izkustēties, šī ir vieta, kur tas būs iespējams.

absolut cynic4

absolut cynic5

absolut cynic6

Pats svarīgākais, kā dēļ ir vērts doties izbaudīt “Cynic Bar” pieredzi, viennozīmīgi ir kokteiļi. Tie tiek gatavoti pēc pašu veidotām receptēm ar unikālu garšu un radošu izpildījumu. “Cynic Bar” vecākais bārmenis Valters noteikti iesaka nogaršot kokteili “Riga Gold”. Kokteilis pārsteigs ne tikai ar garšu, tas pasniegts no skārda budžas, tāpat kā zināmās šprotes ar šādu pašu nosaukumun un būs garšas piedzīvojums katram, kurš vēlas nobaudīt ko jaunu. Arī par izsalkušajiem šeit ir padomāts, piedāvājumā ir dažādas gardas uzkodas, kā, piemēram, vistas burito.

absolut cynic7

absolut cynic8

absolut cynic9

Kopumā, ja vēlies justies brīvi, baudīt nepiespiestu atmosfēru, draugu kompāniju un unikālus kokteiļus, “Cynic Bar” būs Tev piemērotākā atpūta.

Baudiet atbildīgi. Dalieties ar šīs vietnes informāciju tikai ar personām, kuras sasniegušas pilngadību.